Hangi Plajları Seçmeliyim?

Hangi Plajları Seçmeliyim?
Türkiye'nin en popüler turistik yerlerinden biri olan Antalya, berrak suları, altın kumları ve çarpıcı manzaralarıyla inanılmaz bir sahil şeridine sahiptir. İster dinlenmek için sakin bir yer, ister bol aktiviteli hareketli bir plaj arıyor olun, Antalya'da herkes için bir plaj vardır.

Bu güzel plajları ziyaret etmek Antalya'da yapılacak en iyi şeylerden biri olmalıdır. Tüm Antalya bölgesi, 500 km'den fazla harika kumlu ve çakıllı sahil şeridine, kristal berraklığında suları olan Mavi Bayraklı plajlara ve arka planda çam ormanlarıyla kaplı dağlara ev sahipliği yapmaktadır. Ve bu yüzden Turkuaz Sahil olarak adlandırılır.
İlginizi Çekebilir
  • Antalya’da Nerede Ne Yenir?
    Türk mutfağı denince çoğu insanın aklına ilk olarak döner kebap, muhtemelen de Dürüm ya da Köfte gelir. Ancak Türkiye, bu ülkede çok popüler olan atıştırmalıklardan çok daha fazlasını sunuyor.
  • Antalya : Kemer
    Antalya’nın Batı Toros Dağlarının eteğinde 52 kilometrelik kıyı şeridine sahip Kemer, masmavi suları, plajları ve doğal güzellikleriyle Türkiye’nin nadide turizm beldelerinden birisi. Her bütçeye uygun konaklama hizmetlerini bulabileceğiniz Kemer’de sıkılmanız mümkün d...
Whatsapp Telefon
Verification: 47ad4ace441ce68f